El saludar al company ciclista no és només per educació, és una manera de dir "si necessites alguna cosa, compta amb mi"

domingo, 4 de noviembre de 2012

Primera entrada, Ciclo-cross Carlet

En aquest blog intentaré publicar totes les noticies sobre BTT o altres que hem pareguen interessants.

Començarem per la carrera a la que he anat hui a vore, el ciclocross Ciutat de Carlet, Challenge CV. Encara que no soc un expert en esta disciplina ja vaig sabent qui son els ciclistes importants en algunes categories.
En elit ha guanyat Dani Guerrero, el corredor de Xàtiva no ha tingut rival, segon Oscar Perales. També s'ha disputat un gran duel per la quarta i quinta posició amb el corredor local Alvaro, que  pareix ser que era la primera carrera de ciclo-cross que feia. En la carrera elit m'haguera agradat vore el corredor Ivan Diaz Buj, el qual l'he vist a les proves de BTT i pareixa un bon rival.

En quant a femines destacar la victoria de la local Eva Valero y tercera posició (crec) de la seua germana Maria. També bona actuació d'Alba, ciclista del poble veí (Benigànim) la qual en vaig enterar ahir de qui era per el lloc on entrena de normal.

També dir que el spiker (veí de Benigànim) era un poc "xarlatan de fira", en pareix molt be que s'anime, pero que es done l'eixida de la prova elit i ell xarrant en les xiques .... en fin.

 Crònica de la FCCV més les clasificacions.

Bueno, fins a la pròxima entrada.


Salutacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario