El saludar al company ciclista no és només per educació, és una manera de dir "si necessites alguna cosa, compta amb mi"

martes, 6 de noviembre de 2012

Nutrició

Encara que no soc un expert en nutrició cada dia tinc més interes per el tema, ja que es una part molt important de l'entrenament.

Per Internet es poden trobar infinitat d'articles sobre el tema, encara que tanta informació de-vegades ens  mareja un poc. Hui parlaré en concret de l'alimentació per a recuperar després de l'entrenament.

A la web de http://www.bikeradar.com/ podreu trobar alguns articles interessants sobre el tema, en concret hi ha un que parla sobre la llet com a recuperant.

Aquest article (Beneficis de la llet) ens explica com la llet pot ser un fabulós recuperant energètic, en resum l'estudi considera els següents beneficis:

  • Efectiu per a restaurar els líquids perduts durant la pràctica de l'entrenament.
  • Reposició dels carbohidrats perduts.
  • Considera que la llet entera i la desnatada contenen el mateixos minerals i electròlits.
  • Conte proteïnes necessàries per a la reparació del múscul.
Revistes com Muy Interesante també es fan eco de les propietats de la llet com hidratant i recuperant http://www.muyinteresante.es/para-rehidratarte-mejor-la-leche-que-el-agua?

I recordeu, quan abans s'alimenteu després de l'entrenament millor, els primers 10 minuts (finestra fisiològica) son essencials.

Per cert acabe de vore en una web una xicoteta guia molt pràctica sobre l'alimentació d'abans i després:

Get health and fitness tips at Greatist.com
Guia sobre l'alimentació

No hay comentarios:

Publicar un comentario